Miért érdemes az oldalunkon regisztrálni?

2023.06.22.
842 olvasó

Ha ön szenvedélyesen szereti az utcai fényképezést és nem hivatásos fotós, akkor önnek itt a helye (bár a hivatásosok sincsenek kizárva). Regisztráljon és csatlakozzon hozzánk a következő okok miatt:

  1. Közösség: regisztrált tagként egy olyan közösséghez csatlakozhat, ahol mindenki kedveli a streetfotózást. Ismerkedhet, megoszthatja a saját alkotásait, és inspirációt meríthet mások munkáiból. Beszélgetések, kihívások és együttműködések várnak önre, amelyek mind segíthetik fotós céljai elérésben.
  2. Tanulás és fejlődés: hozzáférhet különféle oktatóanyagokhoz, tippekhez és trükkökhöz, amelyek javíthatják képei minőségét.
  3. Visszajelzések és kritika: lehetősége nyílik bemutatni saját alkotásait és visszajelzéseket kapni róluk. Kikérheti kollégáink és más regisztrált tagok véleményét a munkáiról, és tanulhat az észrevételeikből.
  4. Kihívások és minipályázatok: ezek olyan közösségteremtő, közösségépítő fotós akciók, amelyek egy adott témához kapcsolódnak. A jutalmazás akár pénzbeli is lehet.
  5. Inspiráció és felfedezés: ráláthat azoknak a fotósoknak a munkáira, akik már gyakorlottak a streetfotózásban. Tőlük olyan ötleteket és inspirációkat nyerhet, amelyeket a saját képei elkészítésekor hasznosíthat.
  6. Rendezvények és találkozók: időnként on-line kiállításokat és workshopokat is szervezünk (erre hoztuk létre a Tuth-Anch-Amun Galériát). Regisztrált tagként elsőként értesülhet ezekről az eseményekről, és részt vehet a pályázatokon.
  7. Barátkozás: ezt a legvégére hagytuk, de talán a legfontosabb: ez az oldal a barátkozásról szól. Mindenkit örömmel és szeretettel fogadunk, ha megtisztel bennünket a figyelmével, észrevételeivel és persze a munkáival.

Ne habozzon tovább, regisztráljon most és csatlakozzon a közösségünkhöz!

Sanyi bácsi

Író, szerkesztő, a Streetfotó.hu mellett a Regénytár (https://regenytar.hu) és az Irodalmi Élet (https://irodalmielet.hu honlapok szerkesztője és működtetője.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Go toTop