Küldjenek fényképeket!

2023.06.20.
894 olvasó

Küldjék el nekünk a streetfotózás (utcai életképek, épületfotók, különleges szabadtéri fény-árnyék hatások, elkapott pillanatok, stb.) témakörében késztett saját fényképeiket!

Az elfogadott munkákat szerkesztőségünk a Tuth-Anch-Amun Galleryben kiállítja. A megjelent fotóikért a regisztrált alkotók jutalompontokat* kapnak, tíz megszerzett pont után pedig meglepetés ajándékban részesülnek (a nyeremények listáját később ismertetjük, figyeljék továbbra is a híreinket!)

A beküldött fotók bármilyen technikával és eszközzel készülhetnek, de nem lehetnek mások jogdíjas tulajdona, magyarán: mindenki felelősséget vállal azért, hogy a beküldött képet ő készítette. Az esetleges jogdíj vitákért a beküldő vállalja a felelősséget, de úgy véljük, ez magától értetődik.

A  Tuth-Anch-Amun Gallery tehát várja a jpg-formátumú, 3000 pixelnél nem nagyobb oldalszélességű munkáikat.

Ha ezzel kapcsolatban kérdésük van, tegyék fel a kommentekben, vagy írják meg levélben az alábbi címre, ami egyben a képek beküldésére is szolgál:

info@streetfoto.hu

_____________________
*Az önöktől kapott és közlésre elfogadott képeket így: díjazzuk.

Sanyi bácsi

Író, szerkesztő, a Streetfotó.hu mellett a Regénytár (https://regenytar.hu) és az Irodalmi Élet (https://irodalmielet.hu honlapok szerkesztője és működtetője.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Go toTop