Főbb streetfotós oldalak

2020.04.21.
1.1K olvasó
  1. Street Photography International: Ez egy éves nemzetközi verseny, amely a legjobb streetfotográfiákra fókuszál. A verseny kihirdeti a győzteseket és kiállítást is szervez a résztvevők képeiből.

  2. StreetFoto San Francisco: Ez egy éves esemény, amely a streetfotográfia felé irányuló közösséget hivatott összehozni. Tartalmazza a nemzetközi versenyt, kiállításokat, mesterkurzusokat, bemutatókat és beszélgetéseket.

  3. London Street Photography Festival: Ez a fesztivál Londonban kerül megrendezésre, és a streetfotográfia ünneplésére és bemutatására összpontosít. A programok között szerepelnek kiállítások, mesterkurzusok, beszélgetések, portfólió értékelés és streetfotó túrák.

  4. Miami Street Photography Festival: Ez az éves esemény Miami Beach-en zajlik, és streetfotográfusokat és érdeklődőket hív össze. A programban kiállítások, beszélgetések, mesterkurzusok, portfólió értékelés és streetfotó túrák szerepelnek.

  5. World Street Photography: Ez egy nemzetközi streetfotográfiai projekt, amely kiállításokat, könyveket és online galériát tartalmaz. A projekt keretében évente rangos streetfotográfiai díjakat is kiosztanak

Sanyi bácsi

Író, szerkesztő, a Streetfotó.hu mellett a Regénytár (https://regenytar.hu) és az Irodalmi Élet (https://irodalmielet.hu honlapok szerkesztője és működtetője.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Go toTop